Ga direct naar: Homepage | Site-navigatie | Zoeken

Je bent hier:

  1. Home
  2. > Producten & diensten
  3. > Beroepsonderwijs
  4. > Beoordelaarstraining

Beoordelaarstraining

U heeft er ongetwijfeld van gehoord: competentiegericht onderwijs. Dit nieuwe leren heeft inmiddels zijn intrede gedaan. Voor ons betekent het dat de wijze van beoordelen geleidelijk verandert in competentiegericht beoordelen. Natuurlijk helpen wij ook u graag met deze omschakeling.

Training competentiegericht beoordelen
Met het competentiegerichte onderwijs veranderen ook de eisen die aan de beoordelaar worden gesteld. Daarom kunt u bij ons een training competentiegericht beoordelen volgen. U leert hier om alle deelnemers op dezelfde manier te beoordelen. Het draait hierbij onder meer om het beoordelen van kennis, vaardigheden en houding. De training bevat ook een praktijkgedeelte. Hierin wordt u gecoacht door een ervaren beoordelaar. Bij bewezen geschiktheid ontvangt u het IBKI-certificaat ‘Beoordelaar Competentiegericht Toetsen'.
Hier kunt u lezen wat (oud)cursisten er van vonden.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Workshop competentiegericht beoordelen voor BPV-beoordelaars
Wilt u zich alleen bekwamen in het beoordelen van de beroepspraktijkvorming in het leerbedrijf? Dan is deze workshop uitstekend geschikt voor u. Na het volgen van deze workshop kunt u de verschillende observatie- en gesprekstechnieken toepassen en bent u in staat om op een objectieve wijze de beroepscompetenties van de leerlingen op de werkplek te beoordelen. Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

We gebruiken bij de training en workshop ook videoreportages van verschillende praktijksituaties.

Onderstaand vindt u de informatie en het aanmeldingsformulier voor het leertraject van uw keuze.


Terug naar boven