Aanmelden ROC Relatiedag

Hopelijk heb je er al aan gedacht om je aan te melden voor onze Relatiedag op 31 januari? Doe dat anders nu alsnog!

Dagelijks werk je met jouw studenten aan de voorbereiding op de Proeve van Bekwaamheid die bij IBKI afgenomen wordt. We nodigen je van harte uit om op 31 januari 2020 met eigen ogen te zien wat er allemaal in onze examenhal gebeurt op zo’n examendag. Op deze dag geven we uitleg over de opdrachten en kun je toelichting krijgen op de totstandkoming van de Proeven van Bekwaamheid, vragen stellen aan medewerkers en natuurlijk elkaar ontmoeten. Bezoekers van de Relatiedag kunnen ook de halve finalisten aanmoedigen van de Verkiezingen Autotechnicus en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst. Deze halve finales worden op dezelfde dag gehouden.
Docenten, medewerkers van examenbureaus en opleidingsmanagers zijn van harte welkom om de examenhal te bezoeken! Voor dit kijkje achter de schermen zijn ook leermeesters van harte welkom om mee te komen. Stuur de uitnodiging dan ook gerust door aan een ieder voor wie dit interessant kan zijn!

De Relatiedag vindt plaats bij IBKI in Nieuwegein, van 10:00 uur tot 13:00 uur. Natuurlijk bieden we je ook een lunch aan.

In verband met catering ontvangen we graag je aanmelding via deze link.