Extra Nieuwsbrief MBO examens mobiliteit

Examendata voor diploma kandidaten
 
IBKI heeft alle geboekte examens tot en met 12 april 2020 geannuleerd.
Zodra wij weer kunnen starten in Nieuwegein en Zwolle zal dat mogelijk met aanpassingen moeten; we volgen daarbij de richtlijnen die het RIVM geeft.
 
De prioriteit van scholen ligt bij het examineren van studenten die dit studiejaar hun diploma hopen te ontvangen. IBKI wil hierbij helpen. Vanaf deze week nemen wij telefonisch contact op om zicht te krijgen op het aantal diplomastudenten op jouw school én de Proeven die nog geëxamineerd moeten worden. Wil je niet wachten op ons telefoontje? Dan mag je natuurlijk ook zelf initiatief nemen en een bericht aan ons sturen op info@ibki.nl.
 
Wanneer je dat wilt, kunnen we bijvoorbeeld samen kijken of het mogelijk is om examenplekken van jouw school te ruilen. Op die manier kunnen we voorrang geven aan de diplomastudenten en de examens van de andere studenten uitstellen. Heb je nog geen examenplekken geboekt? Dan horen we graag van je per Proeve hoeveel diploma kandidaten er nog geboekt moeten worden.
 
Voor een goede voorbereiding op de examens, raden we studenten, docenten en leermeesters aan de informatie over de Proeven van Bekwaamheid goed door te nemen.
 
Heb je op dit moment vragen over examinering bij IBKI, heb je hier opmerkingen over of zijn er zorgen? Neem dan contact met ons op via info@ibki.nl. Samen zoeken we naar oplossingen!
 
Wanneer de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, passen we onze maatregelen daarop aan. Kijk regelmatig op onze site.

Bedankt voor je begrip!
Team IBKI