Ook in de zomervakantie ging het werk door!

De afgelopen zomervakantie hebben de MBO examens 5 weken stilgelegen.
In deze 5 weken hebben wij niet stil gezeten en hier delen wij graag wat over.
In juni en juli hebben er al een aantal examens BVE Onderhoud Personenauto’s gedraaid. Tijdens de vakantie hebben wij deze examens uitgebreid over alle lijnen (Bedrijfsauto’s, Motorfietsen en Scooters). De BVE Onderhoudsexamens zijn vanaf 1 oktober te boeken.

We zijn al enige tijd geleden gestart met het digitaal beoordelen van de niveau 3 personenauto-examens. Deze digitalisering gaan we verder uitbreiden: we starten na de zomervakantie met het digitaal beoordelen van de niveau 2 personenauto-examens en blijven uiteraard verder uitbreiden!

De technische dienst heeft ervoor gezorgd dat alle voertuigen en objecten weer klaar zijn om ingezet te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het herstellen van opdrachten waar voor de zomervakantie tussen de examens door veel herstelwerk aan was. Hiervoor worden nieuwe oplossingen bedacht zodat het herstelwerk aan deze opdrachten minimaal is.

De examenhallen op onze locaties zijn helemaal schoongemaakt. Alle voertuigen en opstellingen zijn gepoetst en gereinigd. De vloeren zijn geschrobd en de gereedschapskarren zijn schoongemaakt en gecontroleerd.

De kandidaatmappen zijn na een jaar gebruiken goed vies en dus ook weer vernieuwd.

Naast al het werken hebben wij gelukkig ook nog wel van het mooie zomerse weer kunnen genieten.

Kortom, wij zijn er helemaal klaar voor om de deelnemers weer te ontvangen!