Uitnodiging IBKI relatiedag mbo examens mobiliteit | 23 november ‘18

Beste heer, mevrouw,

Dagelijks werk je met jouw leerlingen aan de voorbereiding op het praktijkexamen dat uiteindelijk bij IBKI wordt afgenomen. Op vrijdag 23 november 2018 willen we je graag uitnodigen om met eigen ogen te zien wat er allemaal in onze examenhal gebeurt op zo’n examendag. Op deze dag geven we uitleg over praktijkopdrachten en kun je toelichting krijgen op de totstandkoming van praktijkexamens, vragen stellen aan medewerkers en natuurlijk elkaar ontmoeten.

Voor dit kijkje achter de schermen zijn ook leermeesters van harte welkom om mee te komen. Stuur de uitnodiging dan ook gerust door aan een ieder voor wie dit interessant kan zijn!

Programma

Vanaf 10.00 uur is onze examenhal geopend. Er is dan ruime mogelijkheid om rond te lopen, met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Als je later wilt aansluiten, kan dat ook. De relatiedag duurt tot 13.00 uur. Afsluitend is er nog mogelijkheid tot een lunch in de examenhal.

Finales Autotechnicus en Bedrijfsautotechnicus van het jaar

Gelijktijdig met de relatiedag vinden de finales plaats van de Verkiezing Autotechnicus van het jaar en Bedrijfsautotechnicus van het jaar. Je hebt alle gelegenheid om een kijkje te nemen bij deze finales en de finalisten (misschien van jouw school) aan te moedigen. Meer informatie over de finales is te vinden op de website van AMT.

Aanmelden

Aanmelden voor de relatiedag niet meer mogelijk. Indien u zich toch nog aan wil melden voor de relatiedag kunt u dit per mail doorgeven via info@ibki.nl.

Adres & route

IBKI
Structuurbaan 2
3439 MB Nieuwegein
Let op:
Gebruik je een navigatiesysteem? Kies dan de bestemming Structuurbaan 19, Nieuwegein.

Eventuele vragen en opmerkingen kun je stellen via info@ibki.nl t.a.v. IBKI relatiedag 2018.

Hopelijk tot 23 november!