Welkom terug, IBKI voert weer examens uit!

In de afgelopen weken hebben we advies ingewonnen over het toepassen van de RIVM-richtlijnen in onze examenhallen en gebouwen. We hebben extra beoordelaars getraind en ook alle andere examenmedewerkers instructie gegeven over het werken volgens RIVM-richtlijnen.

Op woensdag 29 april ontvingen we de eerste kandidaten in Zwolle en Nieuwegein. We kijken heel tevreden terug op de eerste dagen. Daarbij is een ‘dank je wel’ aan de kandidaten zeker ook op zijn plek. Zij houden zich goed aan de afspraken die we nu hanteren. Bij de uitnodiging voor het examen ontvangen de kandidaten een brief waarin alle aanpassingen in het verloop van de examendag uitgelegd worden.

Alle reden dus om heel tevreden terug te blikken op deze eerste 3 examendagen!
Toch is er ook een punt waar we ons zorgen over maken en jouw hulp bij vragen. We hebben namelijk elk van de dagen gemerkt dat er kandidaten niet aanwezig zijn op het examen. Dat is in een normale situatie al vervelend, maar in deze periode van topdrukte komt het voor iedereen slecht uit als er examenplekken verloren gaan. We vragen hier daarom je aandacht voor.

Met gepaste trots heten we je van harte welkom terug en bedanken we je voor je vertrouwen!

Team IBKI

 

Wanneer de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, passen we onze maatregelen daarop aan. Kijk regelmatig op onze site.