Training Beroepsgericht Beoordelen

 

Voor wie is de training bedoeld?

Wie beroepsgericht beoordelaar wil worden, moet ten eerste natuurlijk zelf het betreffende beroep tot in de puntjes beheersen. Hij (of zij) moet het diploma voor dat beroep (of voor het opleiden tot dat beroep) hebben, en over voldoende werkervaring beschikken. Daarnaast moet hij deskundig zijn in het beoordelen van beginnende beroepsbeoefenaren.

Iedereen die bij IBKI de prestaties van deelnemers bij de Proeven van Bekwaamheid beoordeelt, heeft daarom eerst moeten bewijzen bewezen dat hij die deskundigheid bezit. Daartoe volgt iedere beoordelaar de training Beroepsgericht Beoordelen. Deze tweedaagse training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. In het praktijkgedeelte wordt de cursist gecoacht door een ervaren beoordelaar. Deze bepaalt ook of de cursist uiteindelijk het IBKI-certificaat ‘Beoordelaar Beroepsgericht Examineren’ krijgt.

De training Beroepsgericht Beoordelen is niet alleen geschikt en beschikbaar voor mensen die beoordelaar worden bij IBKI. Ook ROC’s kunnen hun docenten en andere aspirant-beoordelaars aanmelden. Bovendien kan de training op aanvraag in company gegeven worden. Ook kan er bij voldoende belangstelling een training verzorgd worden die is gericht op een bepaalde kwalificatie of instrumentarium.

Wie beoordelaar wordt bij IBKI, krijgt de training gratis aangeboden. Voor andere belangstellenden kost deelname €311 ,-.

 

Programma van de training

Wilt u weten hoe het programma van de training eruit ziet? Klik dan hier.

 

Aanmelden voor de training

Wilt u zich aanmelden voor de training? Maak dan gebruik van dit digitale aanmeldingsformulier.