Examens MBO Mobiliteitsbranche

 

Examens MBO Mobiliteitsbranche

IBKI heeft expertise in huis voor zowel de ontwikkeling als de uitvoering van examens voor mbo-opleidingen in de mobiliteitsbranche.

 

Examenontwikkeling MBO Mobiliteitsbranche

In opdracht van de Stichting Examens Mobiliteitsbranche (Stem) ontwikkelt IBKI examenproducten voor alle mbo-kwalificaties in de mobiliteitsbranche. Het gaat om Proeven van Bekwaamheid, toetsen voor (beroepsgerichte) theorie en moderne vreemde talen, generiek Nederlands met branchekleuring, en BPV-beoordelingsinstrumenten. De bij Stem aangesloten ROC’s bepalen zelf of zij deze examens in eigen beheer uitvoeren, of de uitvoering als dienst inkopen bij een examenleverancier.

 

Examenuitvoering MBO Mobiliteitsbranche

ROC’s kunnen ervoor kiezen om de Proeven van Bekwaamheid door de examenleverancier IBKI laten uitvoeren.  Daarover vindt u hieronder meer informatie.

 

Proeven van Bekwaamheid

Via onderstaande links vindt u informatie over de kwalificaties waarvoor IBKI op dit moment de Proeven van Bekwaamheid voor diverse ROC’s uitvoert. Staat de kwalificatie waarvoor u een Proeve zou willen laten uitvoeren er niet tussen? Neem dan contact op met IBKI voor overleg.