Belangrijk! Extra informatie over jouw examen bij IBKI

30 september 2021

Vanaf 25 september jl. is een belangrijke corona-maatregel vervallen; het 1,5 meter afstand houden. Dat betekent dat we weer examineren met de maximale groepsgroottes.

Ook ontvangen we je weer graag in onze kantine en kun je weer genieten van kopje vers gezette koffie voorafgaand en/of tijdens je examen.
Net als voor de corona-maatregelen wordt je, voordat het examen begint, opgehaald uit de kantine door de examensecretaris.

Gezondheidscheck blijft

Een belangrijke voorwaarde om te kunnen starten met je examen is het uitvoeren van de gezondheidscheck die we bij binnenkomst afnemen. De gezondheidscheck zal via de digitale receptie in de centrale ontvangstruimte in Nieuwegein worden uitgevoerd. Op onze andere locaties zal de examencommissie deze gezondheidscheck uitvoeren.
Houd rekening met deze check en kom dus op tijd.

Blijf alstublieft thuis bij:

  • Neusverkoudheid
  • Loopneus
  • Niezen
  • Keelpijn
  • Lichte hoest
  • Verhoging of koorts
  • Benauwdheid

Als de examencommissie toch constateert dat je een van de bovenstaande symptomen vertoont, dan mag je ons pand niet betreden en kun je dus het examen niet afleggen.
De kosten voor je examen zullen niet door IBKI worden terugbetaald.

Mondkapjes niet langer verplicht

Het dragen van mondkapjes in onze panden is per direct niet langer verplicht. Draag je tijdens het examen liever wel een mondkapje, dan is dat uiteraard toegestaan. Heb je zelf geen mondkapje meegenomen, dan mag je altijd bij binnenkomst op onze locatie(s) en/of in de examenruimte hierom vragen. IBKI zorgt ervoor dat de beschermingsmiddelen voorlopig hiervoor gewoon beschikbaar blijven.

Let op: Tijdens alle praktische examens voor de WRM blijft ook vanaf 25 september 2021 het dragen van een mondkapje verplicht. De wijze waarop de examens plaatsvinden leest u in het Coronaprotocol WRM