‘IBKI on tour’ in……..Nieuwegein

12 oktober 2017

IBKI organiseerde op 29 september 2017 een ‘IBKI on tour’ in Nieuwegein bij IBKI. Het ‘on tour’ gedeelte lag dit keer dus bij de aanwezige rijinstructeurs en niet zozeer bij IBKI.

Diverse individuele rijinstructeurs hebben aangegeven interesse te hebben in de informatie die IBKI tijdens ‘IBKI on tour’ geeft. Aangezien zij het lastig vinden om zelf zoiets te organiseren, heeft IBKI besloten deze bijeenkomst dit keer bij IBKI te organiseren.

Dit werd zeer op prijs gesteld door de rijinstructeurs waardoor het aantal aanmeldingen ruim boven de honderd lag. Doordat de belangstelling zo groot was, heeft IBKI de bijeenkomst in 4 sessies opgesplitst. Hierdoor ontstond er een ontspannen en informele sfeer en was er voor de instructeurs voldoende gelegenheid om inhoudelijke vragen te stellen. Veel vragen die wij krijgen hebben betrekking op of dat IBKI iets wel of niet goed vindt en of het mag van IBKI. Ons antwoord hierop is meestal dat eigenlijk alles mag als het vakinhoudelijk klopt en didactisch bij de leerling past.

Bent u ook geïnteresseerd in ‘IBKI on tour’? Of wilt u meer informatie over ‘IBKI on tour’?
Stuur dan een e-mail naar info@ibki.nl.