Lockdown verlengd: wat doet IBKI met de WRM examens?

8 februari 2021

IBKI volgt het kabinetsbeleid en zal alle WRM examens tot en met dinsdag 2 maart a.s. annuleren.

We zullen de creditnota toesturen aan diegene die het examen heeft betaald. Dat kan de deelnemer zelf of de opleider zijn. Deze persoon zal ook het betaalde bedrag terug ontvangen. In normale tijden gebeurt dit binnen 14 dagen, maar door de hoeveelheid examens die geannuleerd moeten worden, kan dit iets langer duren. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Zodra wij weer mogen examineren, zullen wij extra examens gaan plannen. Dat worden er dus meer dan er nu al op Mijn IBKI open staan.

U kunt de lockdown gebruiken om theoretische bijscholingen te volgen die online plaatsvinden. Fysieke bijscholingen zijn niet toegestaan en tellen niet mee.

We zijn in overleg met het ministerie over de bevoegdheidspassen die vanaf 1 april verlopen. Zodra hierover duidelijkheid is, zullen we u daar meteen per e-mail over informeren. Zoals bekend zijn bevoegdheidspassen die in de periode tot en met 31 maart verlopen, met zes maanden verlengd.

De service voor het verlengen van losse kwalificaties (zoals bijvoorbeeld B fase 1a of 1b enz.) die in de periode tot en met 30 april 2021 verlopen, blijft van kracht. Let op: het gaat hierbij niet om kwalificaties die reeds verlopen zijn. U kunt dit verzoek doen via de e-mail, voorzien van uw naam en relatienummer. Vermeld duidelijk om welke kwalificatie het gaat. Het e-mailadres is: info@ibki.nl

We begrijpen dat ons beleid een stevige impact heeft op uw opleiding of op de verlenging van uw WRM lesbevoegdheid. Dat betreuren we, maar helaas is het niet anders. We wensen u veel sterkte toe in deze onzekere tijden!

Uiteraard staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en zo mogelijk zorgen weg te nemen.